АктуалноВажни НовиниИнициативиИнициативи и събитияНовиниПостиженияУченици

50 ученици от 8 клас се включиха в есенния сезон на Олимпиадата, която се проведе през месец ноември 2022г. и успешно преминаха първи кръг по Математика, Информационни технологии, Английски език и Български език с отлични резултати, за което получиха Сертификати.

Учениците с най-високи резултати имаха възможност да се включат във финалния кръг на Олимпиадата за първи срок на учебната 2022-23 година.

Василен Димитров от 8г клас и Петър Петров от 8а клас постигнаха отлични резултати и получиха Диплом за изключителни резултати:

  • Василен – Диплом за изключителни резултати по български език – първа степен; Диплом за изключителни резултати по информатика – втора степен Диплом за изключителни резултати по математика и по английски език – трета степен и специална награда за най-високи резултати от всички над 50 000 участници от цялата страна.
  • Петър – Диплом за изключителни резултати по математика – втора степен.

Грамота за значителни успехи в организирането на участие в Олимпиадата и подобряване на учебния процес бе присъдена на г-жа Ани Андреева – преподавател по математика и на ДФСГ„Интелект“ за сътрудничество и повишаване на мотивацията на учениците за постигане на по-високи нива на знания.

В момента повече от 60 ученици от 8 клас участват в пролетния сезон на Олимпиадата. ДФСГ „Интелект“ е сред първите 50 училища в България по брой регистрирани участници!

Пожелаваме успех на всички участници и очакваме отново отлични резултати от тях!