Ница (Nice), столицата на Лазурния бряг, е бляскав и секси град, който приморските Алпи пазят от хладни ветрове. Плажовете в Ница са каменисти, но пък за сметка на това има доста и повечето са безплатни, топли и чисти.


Сред интересните забележителности в Ница са древноримските постройки – арени, терми, площад “Масена” (Place Masséna), както и руската църква “Св. Николай”, музеите на Матис, Марк Шагал, манастира Симиез и др. Вижте пълен списък на забележителностите в Ница.
Аромат и вкус на маслини, вино и сочни зеленчуци.
Ница има множество нощни клубове, авангардни хотели и художествени галерии.
Великолепната крайбрежна алея се е вместила между луксозните хотели и плажа, като цялата е поръбена с палми. Кънкьори се пързалят между шезлонгите, лимузините и плажните ресторанти. Това е външното лице на Ница.
Сърцето на града е малко по-далеч – на пазарния площад Cours Saleya и малките улички из Стария град – la Vieille Ville.
Основната артерия на града е улица la rue Droite.
Търговския район е над площад „Масена“.

Валута: Евро

Спешен телефон: 112

Телефонни кодове
Код на страната: +33
Код на областта: 0493

WORK EXPERIENCE AGENCY LTD – партньора ни!!!


ОРГАНИЗАЦИЯ с опит при:

• Организиране на стажове във всички сектори, включително ИКТ, икономика, инженерство, механика, хотелиерство и туризъм, гастрономия, архитектура, ветеринария и др.;
• Организиране на качествени работни практики в най-добрите компании според професионалната подготовка на всеки млад стажант/студент;
• Подпомагане на участниците да подобрят своите автобиографии в рамките на стажове в компании (учене чрез правене), както и чрез иновативни персонализирани схеми за наставничество (разработено в партньорство с предприемачи и работодатели);
• Организиране на обучителни дейности, семинари, учебни посещения за членове на образователния персонал от професионални училища и висши учебни заведения, центрове за обучение на възрастни, кариерни центрове и др.

За по-добро усъвършенстване на професионалните умения, WORK EXPERIENCE AGENCY LTD организира обмен на добри практики във водещи фирми, надграждащи знанието с цел по-добро представяне в бъдеще, подобряване на конкурентноспособността и възпитание на новите поколения, като бъдещ човешки капитал.
Мобилностите са насочени към развитие на предприемачеството за електронно обучение, социално предприемачество, социална кръгова икономика.
Екипът на компанията има дългогодишен опит в:
• разработването на иновативни инструменти за обучение;
• отворени образователни ресурси;
• проектира съдържание за обучение;
• електронни класни стаи;
• съвети как да се реализират дейности за смесено обучение;
• дигитализиране на определени курсове.