Без категорияНовини

[Best_Wordpress_Gallery id=“9″ gal_title=“Select Gallery“]

27-та годишнина на ДФСГ „Интелект“ ще бъде отбелязана с поредица от прояви, които ще започнат на 9-ти май с инициативата „Интелект в управлението и бизнеса“.

На 10 май ще се проведе друга запазена марка на училището – „Панаир на бизнес проектите“.
Кулминацията ще бъде на 11 май – Денят на светите братя Кирил и Методий, когато наред с празничните мероприятия, които ще се проведат във всеки клас, ще се състои и изпращането на Випуск 2017 от над 100 младежи.

Днес стартира „Седмицата на „Интелект“- поредица от събития, посветени на Празника на гимназията-11 май.
„Интелект“ в управлението и бизнеса“ е първото от тях и цели да въведе нашите ученици-бъдещите мениджъри в реална/работна/ среда. Инициативата води началото си от 2000 година и тогавашните участници са вече истински ръководители . Това ни прави удовлетворени!
Партньори на инициативата бяха държавни, общински и частни структури, между които Кмета на Община Плевен, Областна администрация – Плевен, Административен съд-Плевен, Национална агенция по приходите, Радио Дарик, Euroins и др.

Целта на инициативата е учениците да прекарат един реален работен ден в държавна институция и споделяйки опита на държавните служители, да се вдъхновят за бъдещата си професионална ориентация и реализация.

[Best_Wordpress_Gallery id=“8″ gal_title=“9mai“]