Важни НовиниИнициативи и събития

В живота на всеки човек има моменти, които завинаги остават в сърцето и дни, които се помнят за цял живот- нека в такъв ден се превърне Денят на вашето дипломиране, скъпи момичета и момчета от Випуск 2019 на ДФСГ „Интелект“!

Ние – ръководството и учителите ви изпращаме с малко тъга, но сме спокойни и удовлетворени, защото знаем, че сме ви предали най-важните житейски уроци: Да бъдете достойни и отговорни хора! Винаги да отстоявате позициите си! Да не спирате да мечтаете!

Това, което Гимназията се постара да ви даде за тези пет години е отношение към живота. Отношение на хора, които знаят да се борят и че зад всеки успех стоят емоционална интелигентност, упоритост и страст, каквито притежава всеки наш ученик.

Казват, че единствено времето има власт да предава или да отнема смисъл на това, което е било. Днес, когато за вас училищният живот вече е направена крачка сме сигурни, че Гимназията е осмислила всяка ваша минута прекарана в нея. А ние се постарахме да ви показваме възможните посоки и как да избирате правилната.

Това, което успяхме да ви предадем и да ви научим е как да летите, здраво стъпили на земята.

Надяваме се и ви пожелаваме да бъде полетът ви живописен и обогатяващ! Да ви донесе емоции и опит, които да искате да споделяте! Винаги да имате избор в посоките и често да избирате посоката България. Защото в Родината са миналото и бъдещето. В чуждия край е само настоящето.

Бъдете здрави и винаги носете Гимназията в сърцето си!

На добър час!